Харчування

Тартар з яловичини, сучасний варіант

Інгредієнти:

500 г яловичого філе

4 яєчних жовтки

2 цибулини шалот

2 ч. л. гострої гірчиці

1 ст. л. вустерського соусу

2 ст. л. кетчупу

1 ст. л. винного оцту

10 маринованих каперсів

1 гілочка петрушки

кунжут для посипання

20 г вершкового масла

оливкова олія

грінки

сіль

рожевий перець

Приготування:

1. М’ясо дрібно нарізати або прокрутити через м’ясорубку (через сітку з великими отворами).

2. М’ясо посолити і поперчити, додати подрібнений шалот, вустерський соус, кетчуп, подрібнені каперси, гірчицю, винний оцет, 40 мл оливкової олії і подрібнену петрушку. Все перемішати і розкласти по тарілках.

3. Розтопити вершкове масло і злегка обсмажити яйця. Простежити, щоб жовток не розтікся. На кожен тартар розмістити по жовтку, посипати кунжутом. Подавати з грінками.